Aktiviteetit

Laavumaa on täynnä hauskoja aktiviteetteja

Kelo ja kallio Laavumaassa on valmiit, kiinteät suorituspaikat usealle hauskalle aktiviteetille. Lisäksi rakennamme eri tilaisuuksiin muillekin lajeille toimintapaikkoja.

Laavumaassa kaikki tapahtuu enemmän tai vähemmän metsän siimeksessä. Ruokailua varten toki pääsee isolle ohjelmalaavulle katon suojiin, mutta aktiviteetteihin kannattaa varautua säämukaisesti pukeutuen. Suurin osa toiminnasta onnistuu myös pienellä sateella.

Kenelle aktiviteettimme sopivat

Tekemistä Laavumaasta löytyy monen ikäisille ja kokoisille; tilausvaiheessa kannattaa selvittää, sopiiko haluamasi aktiviteetti juuri sinun ryhmäsi jäsenille.
Lähinnä rajoituksia on vaijeriliuku- ja trapetsihyppyohjelmissa.

Laavumaan ohjaajat

Suurimman osan Laavumaan aktiviteeteista ohjaa Kelo ja kallio Adventures, mutta myös yhteistyökumppaneittemme henkilökuntaa voit tavata tilaisuudessasi eri lajeja ohjaamassa.

Joissakin ohjelmalajeissamme vaaditaan ohjaajilta eri lajiliittojen ohjaaja-auktorisointeja. Näitä ovat lähinnä kiipeilylliset lajit, kuten korikiipeily, trapetsihyppy ja vaijeriliuku, sekä melonta. Voit asiakkaanamme luottaa siihen, että sinua ohjaavat vain pätevät ja kokeneet ammattilaiset.

Seuraavassa kerromme lisää Laavumaan aktiviteettivaihtehdoista; Laavumaa on täynnä hauskoja aktiviteetteja.

Kiinteät vakioaktiviteetit

Vaijeriliuku

Jousiammunta

Kirveenheitto

Puhallusputkitikka

Korikiipeily

Trapetsihyppy

Patikkapolku