Korikiipeily

Korikiipeily Laavumaassa

Korikiipeilyä Laavumaassa

Läheltä jousiammuntapaikkaa löydät Laavumaan korikiipeilylavan köysiankkureineen. Korikiipeily on pitkän linjan suosikkilaji ohjelmapalvelutilaisuuksissa.

Toiminnan kuvaus

Kiipeilemään pääsee yksi henkilö kerrallaan, ja hänelle tarvitaan assistentti ojentelemaan koreja pinottaviksi. Kiipeilijä seisoo jalat korien sivuaukoissa, ja seuraavan korin käsiinsä saatuaan siirtää jalkojaan ylemmäs ja sujauttaa korin paikoilleen pinoon. Näin vähitellen pinoa kasvattamalla päästään 8-9 metrin korkeuteen, jos pää ja tasapaino riittävät.

Kiipeilijä on toiminnan aikana valjaisiin puettuna ja varmistettuna yläköysivarmistuksella, jota hoitaa koulutettu ohjaaja. Pinon kaatuessa, ja viimeistään korien loppuessa, kiipeilijä tulee köyden varaan, ja lasketaan alas maanpinnalle. Eli pudota ei voi.

Ohjelman kesto

Korikiipeilyyn menee aikaa n. tunti / 6-8 kiipeilijää. Jos halutaan nopeampaa toimintaa, voi korien määrää rajoittaa.

Kenelle korikiipeily sopii

Korikiipeily on helppo laji, jota voit kokeilla, jos olet sen verran ”perusketterä”, että saat itse sukat jalkaasi; mikään urheilija ei tarvitse olla. Kokonaan toinen juttu on se, miten pää kestää toimia huojuvassa tornissa muutaman metrin korkeudessa.

Lapsilla minimikokoraja on n. 120, pienemmät eivät saa koreja sopimaan jalkojen välistä paikoilleen.

Tilaa korikiipeilyohjelma ryhmällesi

Korikiipeily on yhdistettävissä muihin Laavumaan lajeihin esimerkiksi tyky- tai virkistyspäivän ohjelmassa.

Tästä linkistä pääset jättämään tarjouspyynnön ohjelmasta

Takaisin etusivulle pääset tästä