Laavumaasta, moi.

Laavumaan jousiammuntapaikalla ammutaan neljällä radalla rinnakkain

Tule vieraaksemme Teiskoon, metsän keskelle, hauskojen aktiviteettien pariin.

Järjestämme sinulle ja ryhmällesi rentouttavan virkistys/tyky/tyhypäivän ohjelmineen ja tarvittaessa aterioineen. Myös bussikuljetus onnistuu kauttamme.

Laavumaan lajit toimivat hienosti myös polttari- ja synttäriohjelmana.

Laavumaan monipuolista ohjelmapalvelutoimintaa myy sinulle Kelo ja kallio Adventures. Myös tilojen vuokraus muille toimijoille tapahtuu kauttamme.

Tervetuloa Kelo ja kallio Laavumaahan!

Mieliinpainuva pikkujoulutapahtuma Laavumaassa

Pikkujoulut Kelo ja kallio Laavumaassa

Mieliinpainuva pikkujoulutapahtuma Laavumaassa koko työporukalle! Hauskat ulkoilma-aktiviteetit yhdistettynä ruokailuun ison ohjelmalaavun tulilla jäävät varmasti mukavina muistoina mieleen erilaisista pikkujouluista.

Talven edistymisen ja mahdollisen lumentulon mukaan valittavissa on erilaisia toimintalajeja, mm. jousiammunta (leudoilla säillä), korikiipeily, kirveenheitto sekä tietenkin Laavumaan ykköslaji, 300-metrinen vaijeriliuku. Laavumaan alueella onnistuu myös luonnossa patikointi, tai mikäli mahdollista, lumikenkäily.

Katso tästä kirveenheittovideo

Ohjelmalaavulla ateriointi voi olla omatoimista makkaranpaistoa, nokipannukahvin kera, tai yhteistyökumppanimme kattama täysi ateriakokonaisuus. Ruokailu tapahtuu pöytien ääressä, katon suojissa. Istumapaikkoja ohjelmalaavulla on ainakin 40 henkilölle kerrallaan.

Vaikka pimeä saapuu loppuvuodesta jo neljän maissa, onnistuu oleminen ja toiminta lisävalaistuksella autettuna; laavulla on tunnelmaa tulien ja kynttilöiden valossa, ja varsinkin vaijeriliuku ulkotulien valaisemalla linjalla muuten pimeässä metsässä on huikea kokemus.

Nyt on mahdollista järjestää mieliinpainuva pikkujoulutapahtuma Laavumaassa!

Tarjouspyyntö Laavumaan pikkujouluohjelmasta onnistuu suoraan tämän linkin lomakkeen kautta: jätä tarjouspyyntö.