Toimintaa pienille ryhmille

Ohjelmalaavu | Kelo ja kallio Laavumaa

Kevään koronasulun aikaankin pystymme järjestämään toimintaa pienille ryhmille Kelo ja kallio Laavumaassa, noudattaen hallituksen ja AVI:n määräyksiä ja suosituksia.

Kaikki toiminta tapahtuu Laavumaassa ulkosalla, myös ruokailu katetun ohjelmalaavun tiloissa.

Tarvittaessa voimme hajauttaa isomman ryhmän pienemmiksi porukoiksi pitkin aluetta eri lajeihin, niin etteivät ne ole tekemisissä toistensa kanssa toiminnan aikana. Ruokailussa pystymme järjestämään reilut turvavälit, laavulle mahtuu nimittäin normaalioloissa 50-60 henkilöä.

Pienille ryhmille hyvin toimivia lajeja ovat vaijeriliuku, jousiammunta, kirveenheitto ja patikointi/metsäkävely.

Laadukkaat ateriapalvelut laavulle tarjoaa Helin Pidot, paikallinen yrittäjä Teiskosta.

Pyydä tarjous oheisella lomakkeella, niin rakennamme ryhmällenne hauskan päivän ohjelman kohtuulliseen hintaan.

Sopii myös perheryhmille!

Tarjouspyyntöön

Vaijeriliukutapahtumat keväällä ja kesällä 2021

Pirkanmaan pisin vaijeriliuku | Kelo ja kallio Laavumaa 2020

Järjestämme keväällä ja alkukesällä useamman yleisen vaijeriliukutapahtuman Laavumaassa. Näihin tilaisuuksiin voit osallistua yksin tai omalla pienellä porukalla.

Noudatamme tilaisuuksissa koronatilanteen mukaisia rajoituksia, joten otamme asiakkaita tunnin vuorolle enintään kuusi henkilöä.

Tunnin aikoja myymme useampia peräkkäin, eli ostaessasi pääsylippua varaat samalla ajan johonkin näistä vuoroista.

Aloitusajat ovat klo 12, 13, 14, ja tarvittaessa klo 15.

Pyrimme täyttämään ajat järjestyksessä alkupäästä, klo 12 alkaen.

Tunnissa ehtii liukukierroksia tehdä 4-5 kpl, ja toiminnan jälkeen voit paistella ja nauttia hintaan kuuluvat makkarat (2 kpl/hlö + sinappi) viereisellä laavulla, nuotiokahvin kera.

Liukutapahtuman lipun hinta on 30,-/henkilö.

Seuraava liukutapahtuma pidetään huhtikuun puolivälissä, seuraa sivujamme…

Varaa aika ja osta lippu tästä linkistä

Tapahtumatiedot Facebook-sivuillamme

Pikkujoulut Laavumaassa

Pikkujoulut Kelo ja kallio Laavumaassa

Kelo ja kallio laavumaassa järjestät pienen ryhmän turvallisen pikkujoulutapahtuman. Hauskat ulkoilma-aktiviteetit yhdistettynä ruokailuun ison ohjelmalaavun tulilla jäävät varmasti mukavina muistoina mieleen muuten ikävästä pandemia-ajasta.

Talven edistymisen ja mahdollisen lumentulon mukaan valittavissa on erilaisia toimintalajeja, mm. jousiammunta (leudoilla säillä), korikiipeily, kirveenheitto sekä tietenkin Laavumaan ykköslaji, 300-metrinen vaijeriliuku. Laavumaan alueella onnistuu myös luonnossa patikointi, tai mikäli mahdollista, lumikenkäily.

Ohjelmalaavulla ateriointi voi olla omatoimista makkaranpaistoa, nokipannukahvin kera, tai yhteistyökumppanimme, Helin Pidot -yrityksen Helin kattama täysi ateriakokonaisuus. Ruokailu tapahtuu pöytien ääressä, katon suojissa. Istumapaikkoja ohjelmalaavulla on ainakin 40 henkilölle kerrallaan.

Vaikka pimeä saapuu loppuvuodesta jo neljän maissa, onnistuu oleminen ja toiminta lisävalaistuksella autettuna; laavulla on tunnelmaa tulien ja kynttilöiden valossa, ja varsinkin vaijeriliuku ulkotulien valaisemalla linjalla muuten pimeässä metsässä on huikea kokemus.

Tarjouspyyntö Laavumaan pikkujouluohjelmasta onnistuu suoraan tämän linkin lomakkeen kautta: jätä tarjouspyyntö.

Laavumaasta, päivää.

Laavumaan jousiammuntapaikalla ammutaan neljällä radalla rinnakkain

Syksy 2019 toi mukanaan muutoksen toiminnassamme; pitkäaikainen yhteistyökuviomme Elämyspalvelut Nostalgian kanssa muuttui siten, että aiemmin Nostalgian pyörittämä elämyspalvelualue, nyttemmin nimeltään Kelo ja kallio Laavumaa, siirtyi Kelo ja kallio Luonto-ohjelmapalvelun hallintaan. Jatkamme toki Lauran kanssa yhteistyötä, mutta hieman eri rooleissa.

Muutos näkyy siten, että Laavumaan ohjelmapalvelutoimintaa myy tästä eteenpäin Kelo ja kallio Adventures. Myös tilojen vuokraus muille toimijoille tapahtuu kauttamme.

Laavumaan alueella jatkamme samojen aktiviteettien parissa kuin tähänkin asti. Ja uusiakin juttuja on lähiaikoina tulossa, niistä lisää myöhemmin.