Tervetuloa Laavumaahan

Kelo ja kallio Laavumaa on reilunkokoisen metsäalueen ympäröimä aktiviteettikeskus Tampereen Teiskossa. Laavumaassa järjestät yrityksesi tykypäivän ohjelman, tai vaikka hauskat polttarit.

Meiltä löydät ison ohjelmalaavun n.  50 henkilön ruokailuun ja hauskanpitoon, sekä toimintapaikkoja mm. jousiammuntaan, kirveenheittoon, korikiipeilyyn ja trapetsihyppyyn.

Kaiken kruununa laavunmaisemissa sijaitsee n. 300-metrinen vaijeriliuku, jonka kyydissä pääset kiitämään yli 40 km/h puiden latvojen korkeudessa.

Ympäröivällä metsäalueella kulkee rauhallinen patikkapolku, joka on talviaikaan kuljettavissa myös lumikengillä. Polulla on pituutta 2-3 km, reitistä riippuen.
Polun varrella sijaitsee pienempiä retkeilylaavuja, joita vuokraamme myös erikseen asiakkaillemme.

Laavumaahan voit tuoda ryhmäsi nauttimaan hauskasta päivästä hyvän ohjelman ja maittavan ruuan parissa.

Karttalinkki Laavumaahan

Ajankohtaista

Vaijeriliukutapahtumat kesällä 2020

Koronavirustilanteen (toivottavasti) alkaessa helpottaa järjestämme alkukesällä useamman yleisen liukutapahtumapäivän Laavumaan vaijerilla. Näihin tilaisuuksiin et tarvitse isompaa ryhmää, vaan voit osallistua yksin tai pienellä porukalla. Parin liukukierroksen lisäksi lipun hintaan kuuluu nuotiokahvit/mehu ja muurikkalettu hillon kera viereisellä laavulla Seuraava liukutapahtuma pidetään sunnuntaina 7.6. klo 12-15. Katso tarkemmin tästä linkistä Tapahtumatiedot Facebook-sivuillamme

Laavumaasta, päivää.

Syksy 2019 toi mukanaan muutoksen toiminnassamme; pitkäaikainen yhteistyökuviomme Elämyspalvelut Nostalgian kanssa muuttui siten, että aiemmin Nostalgian pyörittämä elämyspalvelualue, nyttemmin nimeltään Kelo ja kallio Laavumaa, siirtyi Kelo ja kallio Luonto-ohjelmapalvelun hallintaan. Jatkamme toki Lauran kanssa yhteistyötä, mutta hieman eri rooleissa. Muutos näkyy siten, että Laavumaan ohjelmapalvelutoimintaa myy tästä eteenpäin Kelo ja kallio Adventures. Myös tilojen vuokraus …